fbpx

4 REDENEN WAAROM IEDERE STUDENT OOIT IN DE SALES MOET HEBBEN GEWERKT!

Home 4 REDENEN WAAROM IEDERE STUDENT OOIT IN DE SALES MOET HEBBEN GEWERKT!

Vaak hoor je “sales is niets voor mij” of “dat is toch zoiets waar je heel weinig verdient als je niks verkoopt?” Daar denken wij bij Direct Result helemaal anders over! Wij somden 4 redenen op waarom je het écht een keer moet proberen!

1 Het is enorm leerrijk

Dat valt niet te zeggen over vakkenvullen in de supermarkt of tot ’s nachts in de kroeg achter de bar staan, waardoor je je ook nog eens verslaapt voor je college. In de sales leer je vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt. Dit kan gaan van doorzettingsvermogen tot sociale vaardigheden en van aanpassingsvermogen tot creativiteit. Maar ook omgaan met druk en competitie, ad rem kunnen zijn en natuurlijk de sociale skills. Kortom, bij Direct Result word je een kunstenaar met woorden!

2 Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt

In de sales heb je bovendien altijd enorm flexibele werktijden. Bij Direct Result zijn de shifttijden zelfs aangepast aan het studentenleven, hierdoor kan je altijd werken wanneer jij wilt, zonder dat je een college mist. Daarnaast werk je niet allen van door-to-door of op straat, maar ook op evenementen en/of op festivals. Hierdoor heb je een heel gevarieerde bijbaan en zul je geen dag meemaken zonder afwisseling!

3 Je krijgt er vrienden voor het leven bij

Verder werken er veel jonge mensen in salesbedrijven en hangt er ook een informele sfeer, bij Direct Result is dit niet anders. Zo wordt er bijvoorbeeld dagelijks na de werkdag nog even geborreld en elke maand is er een vestigingsborrel. Onze ervaring leert dat iedereen nieuwe vrienden maakt, er hechte connecties ontstaan en dat er vaak ook wel eens liefdevolle relaties ontstaan tijdens deze borrels.

4 Het betaalt natuurlijk enorm goed

Aangezien je daadwerkelijk meer betaald krijgt dan je collega’s wanneer je beter of harder gewerkt hebt, ben je gemotiveerder om harder te werken. Hierdoor wordt je dus door je omgeving gestimuleerd om enthousiast te blijven en keer op keer het maximale uit jezelf te halen!

 

Bij Direct Result is bovenstaande ALLEMAAL mogelijk! And guess what: we’re hiring! En dit in ELKE studentenstad van Nederland. Klik hier om te solliciteren en meld je aan bij een vestiging bij jou in de buurt!