fbpx

Meet the city: Amsterdam!

Home Meet The City: Amsterdam!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Amsterdam? Lees dan snel verder!

Scholier of al student, je zit hoe dan ook in een gekke periode in je leven. Misschien ben je net op kamers, en valt elke maand huur betalen toch wat tegen. Mogelijks doe je een studie waar je niet helemaal zeker van bent en wil je ook dingen leren buiten je tentamens om. Of ben je nieuw in Amsterdam en staat Corona in de weg om nieuwe vrienden te maken. Welke vragen er ook door je hoofd spoken, Direct Result zou wel eens het antwoord kunnen zijn!

Toen ik in de zesde klas bij DR kwam werken, was ik een beetje stil, een beetje blut en een beetje klaar met werken in de supermarkt. Vanaf het moment dat ik hier begon veranderde dit heel snel!

Onze vestiging in Amsterdam geeft je de kans om door het glazen plafond van standaard bijbaantjes heen te breken. Bij Direct Result Amsterdam maakt het helemaal niet uit hoe oud je bent, het gaat er ons om wie je bent! Zo ben ik bijvoorbeeld op mijn 18e manager geworden van een internationaal bedrijf! Dus wil jij doorgroeien en heb je ambitie om meer van jezelf te maken? Trek je mond open en grijp die kans!

Over leeftijden gesproken, door de jonge samenstelling van de groep is het altijd gezellig op de vestiging. Je maakt hier echt vrienden voor het leven! Door samen een hele dag op pad te gaan leer je elkaar meteen heel goed kennen, wat uiteindelijk zorgt voor een hechte groep. Ik spreek bijvoorbeeld nog regelmatig met collega’s van vier jaar geleden.

Verder hebben we met deze leuke groep ook veel mooie herinneringen buiten de werktijden. Zoals die avond toen we met limousines naar de Westergasfabriek reden om daar met iedereen een onvergetelijke avond te hebben. Of ons jaarlijkse captainweekend, waar we met alle ambitieuze mensen binnen het bedrijf een weekendje weg gaan.

Bij veel dingen in het leven moet je kiezen tussen gezelligheid en productiviteit. Ga ik naar de kroeg? Of toch leren voor dat tentamen? Bij Direct Result hoef je die keuze niet te maken. Elke dag leer je wel iets nieuws. Zo helpen we elkaar voortdurend met salestrucjes en zo kan jouw expertise in het verkopen sneller verbeteren dan wanneer je dit alleen moet doen. Verder worden we regelmatig uitgenodigd door onze klanten om een dieper inzicht te geven over de problemen waarvoor je je inzet. Dit kan een lezing zijn door het Rode Kruis over wat er precies aan de hand is in Syrië of een gesprek met vluchtelingen in een Amsterdams AZC. Wat je daar uithaalt is echt van onschatbare waarde!

Dus, ben jij ook klaar voor een nieuw avontuur, voor een goed inkomen waarmee je een studieschuld kan betalen en een groep collega’s die aanvoelt als familie? Kom dan naar Direct Result Amsterdam, in het hart van onze prachtige grachtengordel, en kom er vanzelf achter dat dit de plek voor jou is! Klik hier om te solliciteren voor een studentenbaan in Amsterdam!