fbpx
image description

Dé bijbaan die het verschil maakt!

Home Bijbaan

Direct your life!

 • Het team waarin je terecht komt is een netwerk vol vrienden en er hangt een leuke sfeer!
  DIRECT YOUR NETWORK
 • Overdag, 's avonds of juist in het weekend werken? Het kan allemaal!
  DIRECT YOUR TIME
 • Dit is een omgeving waarin je nooit bent uitgeleerd en waar je je talenten kan ontdekken!
  DIRECT YOUR TALENTS
 • Wij leggen de focus op zelfontwikkeling en mindset. Hier word je de beste versie van jezelf!
  DIRECT YOUR GROWTH
 • Hier bij ons heb je de mogelijkheid om jouw ambities waar te maken!
  DIRECT YOUR AMBITION
 • Er is hier een oneindigheid aan doorgroeimogelijk- heden en carrièrekansen!
  DIRECT YOUR CAREER

Promotor voor de mooiste goede doelen!

Direct Result laat al 12 jaar de kracht van studenten zien. Inmiddels zijn we marktleider op het gebied van streetmarketing, door-to-door sales en festivalwerving met meerdere vestigingen waaronder Amsterdam, Groningen en Utrecht. Ook in binnen- én buitenland groeit het bedrijf razendsnel. Daarom zoeken we nog meer gemotiveerde studenten, misschien ben jij wel de ambassadeur waar wij naar op zoek zijn?

Ben jij gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden? Wil jij de wereld een stukje beter maken door te werken voor goede doelen? Bij Direct Result kan dat! En daar krijg je een hoop voor terug: een netwerk vol vrienden en flexibele werktijden. Maar misschien wel het belangrijkste: persoonlijke ontwikkeling en carrièrekansen om je ambities waar te maken. Hier staat jouw ontwikkeling centraal!

DIRECT SOLLICITEREN

Direct your ambition

De leukste bijbaan die vind je bij Direct Result! Bij ons zijn er ook heel wat doorgroeimogelijkheden of carrièrekansen voor studenten. De interne trainingen binnen onze Direct Result Academy zorgen ervoor dat onze studenten zich verder kunnen ontwikkelen en de beste versie van zichzelf worden! Ambitie en zelfontwikkeling staan hier dus centraal! Ontdek hieronder wat Direct Result te bieden heeft voor jou.

Ambassadeur

Als ambassadeur ga je in groepjes de straat op in de omgeving van jouw vestiging. Samen met je teamgenoot ga je aan de slag om mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Daarnaast krijg je professionele begeleiding en training op veel verschillende gebieden. Om de beste versie van jezelf te worden biedt Direct Result ook heel wat uitdagingen en kansen! Bovendien kom je terecht in een netwerk vol vrienden met een leuke sfeer. Waar wacht je nog op?

Captain

Voor de studenten die al iets meer ervaring hebben in de vestiging, is Captain dé perfecte functie in Direct Result. Binnen deze functie ga je ook samen met het team de straat op om anderen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Verder ben je als Captain het verlengstuk van het management, help je anderen en leidt je de ambassadeurs op. Daarnaast kom je terecht in een netwerk vol vrienden met een leuke sfeer. Ben jij die gemotiveerde Captain waar wij naar opzoek zijn?

Sales Coach

Ook voor studenten die ervaring hebben in de sales en die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap, zijn er mogelijkheden binnen Direct Result. De functie Sales Coach is een part time functie die extra verantwoordelijkheden met zich meebrengt en waarbij je onderdeel wordt van het management team van de vestiging waar je werkt. Bovendien kom je terecht in een leuke werkomgeving!

Wil je meer weten over onze openstaande vacatures voor een bijbaan, lees dan hier verder!

 

Hoi, mijn naam is Michelle!

Jouw ontwikkeling staat centraal, haal het beste uit jezelf bij Direct Result. Klik hier om te solliciteren!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo