fbpx
image description

De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Amsterdam!

Home Bijbaan De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Amsterdam!

De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Amsterdam!

“Super leuke baan, super gezellig, nooit saai, goeie verdiensten, heel flexibel en leuke borrels.” – Emily

De  stad Amsterdam trekt jaarlijks veel mensen door de prachtige grachten en de vele dingen die er te doen zijn. Dit trekt uiteraard ook veel toeristen en geeft daardoor veel kansen in bijbanen. Zoals we allemaal weten gaat het zoeken naar de juiste bijbaan altijd gepaard met het vinden van een locatie die makkelijk te bereiken is en die past bij de betreffende persoon. Er zijn ontzettend veel opties als het aankomt tot bijbanen. Bijvoorbeeld werken in de:

 • supermarkt
 • winkel
 • horeca
 • bezorgdienst
 • thuiszorg
 • sales

Het liefst wil je als student een bijbaan waarbij je veel kunt verdienen, waarbij je leuke collega’s hebt en je je uren flexibel kunt indelen. Maar wat is sales? En wat maakt een bijbaan in sales in Amsterdam nou zo leuk? Dat leggen wij je uit in onze blog.

DIRECT SOLLICITEREN

Wat wij bedoelen met sales bijbaan in Amsterdam

Sales is het verkopen van een product of dienst. Het kan hierbij gaan om de verkoop van fysieke producten, maar ook om bijvoorbeeld een contract voor een bepaalde dienst. Als promotor ga je in groepjes de straat op in de omgeving van jouw vestiging. Samen met je teamgenoot ga je aan de slag om deur-aan-deur, op straat of op festivals en evenementen mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Amsterdam is een gezellige stad waar het bruist van het leven en het is ook nog eens de verbintenis tussen veel steden in Nederland. Met ruim 100.000 studenten die er wonen en/of studeren, is Amsterdam de grootste studentenstad van Nederland. De opties om jezelf te ontplooien en de kansen die daarbij komen kijken, zijn eindeloos. Niet alleen op professioneel gebied maar ook op het gebied van gezelligheid. Het karakteristieke, bruisende karakter van Amsterdam vind je terug in de vele hippe, leuke en betaalbare winkels, horecagelegenheden en de gezelligste barretjes en restaurantjes. Ook kun je in Amsterdam uitgaan in toffe clubs en gezellige kroegen.

Wist je dat we niet alleen in Amsterdam gevestigd zijn? Je kunt ook vinden in onder andere Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

De algemene leeftijd van onze promotors

Sales staat bekend als de enige echte studentenbaan. Je kunt beginnen met een bijbaan bij Direct result vanaf dat je 16 jaar bent. Je werkt met studenten die net hun eerste bijbaan hebben,  die wisselen van bijbaan of studenten die al gevorderd zijn binnen sales. Meestal ligt de leeftijd dus ook tussen de 16 en 25 jaar oud. Je leert veel van elkaar en kunt elkaar helpen. Inclusie is daarom een belangrijke kernwaarde voor ons. Dit zien wij ook terug in de samenwerkingen met onze partners. Direct Result heeft samenwerkingen met heel wat bekende goede doelen waaronder het Rode Kruis, de Hartstichting en Amnesty International. In de tijd dat je werkt bij Direct Result krijg je professionele begeleiding en training op veel verschillende gebieden. Zo heeft Direct Result bijvoorbeeld ook de Direct Academy waar je je sales skills kunt oefenen. Direct Result is marktleider in deze branche met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk waarbij de ambitie is om nog verder uit te breiden in Europa. Werken als promotor bij Direct Result biedt volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, ambities te realiseren en (inter)nationale carrièrekansen te grijpen. Bij Direct Result ontdek je talenten, maak je ambities waar en ontwikkel je op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap. Meer weten? Bekijk dan de vacature bijbaan sales promotor!

 

 

 

 

 

 

 

Bijbaan in Amsterdam

 

 

Best betaalde bijbaan Amsterdam

Goed verdienende bijbaan Amsterdam

De voordelen van werken in sales

“Super gezellige mensen, altijd positief blijven, flexibele werktijden en vooral een leuke baan.” – Fionn

Er zijn een hele hoop voordelen van een salesbaan in Amsterdam, waaronder de volgende:

 • Een goed voorbeeld van in de sales werken is dat we door kunnen en mogen werken tijdens de lockdown(s). Het is tegenwoordig niet raar, we distantiëren onszelf van anderen terwijl dit eigenlijk heel normaal hoort te zijn. Met de ene lockdown na de ander, is het dus ook niet gek dat wij ons (als jongere generatie zijnde) vervelen en eindelijk eens actie willen ondernemen. In de tussentijd mogen wij in de sales wereld eigenlijk in onze handjes klappen.
 • Bij Direct Result kun je werken wanneer je wilt. Elke week kun je de dagen doorgeven die je wilt werken. Hierdoor is een bijbaan in de sales super handig wanneer je je werk wil combineren met sport, je vrienden of een studie.
 • Je gaat deur-aan-deur met je collega’s bouwt met hen een band op. Je ziet ze veel en leert veel van ze in het proces, je maakt samen borrels en feesten mee, reist samen, en groeit samen. Daarnaast heb je aan de deur vaak hele gezellige gesprekken met de mensen die je spreekt. Je maakt altijd iets nieuws mee en kunt na een dag werven tijdens de borrels samen bespreken wat je hoogtepunten (en laagtepunten) van de dag waren. Je krijgt een netwerk vol vrienden, wordt beter in gespreksvoering en leert hoe je je opstelt in groepen.
 • Je bent vaak in elkaars gezelschap en leert dus ook veel van elkaar. Het is makkelijker om bijvoorbeeld gezonder te leven, beter te bewegen en jezelf gemotiveerd te houden als je niet alleen bent. Je hebt vaak go-getters om je heen en dus is het gemakkelijker om jezelf te (leren) motiveren en doelen te stellen. Of dit nu binnen of buiten werk is, je groeit. Wij leren je om te gaan met verkoop op een verantwoorde manier, zorgen ervoor dat je je ten alle tijden comfortabel voelt om te zijn wie je maar wil zijn of wie je bent en dat je verdient wat je wilt verdienen. Ook kun je op jonge leeftijd leren hoe je leiding moet geven en manager kunt worden.

“Het feit dat je kan bijverdienen én tegelijkertijd mensen helpt, ik kan me niet beter voelen. Los daar van is het door groeien bij Direct Result super cool. Het feit dat je al weet hoe snel dat kan gaan motiveert je en ga je ook elke dag meer je best doen. Je pusht je zelf automatisch hier dat vind ik gaaf!!!! Ik nodig iedereen uit die is op zoek naar een nieuwe uitnodiging zodat je het voor jezelf ziet.” – Gaius

Buiten al deze mooie voordelen om, leren wij je hoe je haal- en meetbare doelen opstelt en dit nakomt, voor jezelf en anderen! Ook kun je veel geld verdienen met een bijbaan in sales. Naast dat je dus de skills van verkoop kunt leren, door kunt werken tijdens de lockdown en sociaal contact hebt door leuke gesprekken te hebben aan de deur en met je collega’s, kun je dus ook wat bijverdienen. Je kunt zelf namelijk je dagen inplannen en die flexibiliteit zorgt ervoor dat je zelf invloed hebt over hoe veel je verdient. Meestal ligt dit bedrag tussen de €80-€200 per dag. Niet niks dus!

Onze vestiging in Amsterdam

Ons pand in Amsterdam zit gevestigd aan de Herengracht 429 en ligt aan de prachtige grachten. Na een dag promoten komt ons personeel hier samen om nog na te borrelen en de dag na te bespreken. De promotors zijn enthousiast en houden van sociaal contact, waardoor gezelligheid altijd vast staat!

Wil jij ook een bijbaan waar je veel kunt verdienen, je dagen flexibel kunt inplannen en waar je gezellige collega’s hebt? Meld je dan aan:

DIRECT SOLLICITEREN

Bijbaan zoeken Amsterdam

Wat zijn de werktijden?

Er zijn in de vestiging Amsterdam meerdere shift-mogelijkheden:

 • Ultrashift: 11:00 – 21:00
 • Dagshift: 13:00 – 21:00
 • Avondshift: 16:00 – 21:00

De exacte werktijden verschillen, maar over het algemeen ben je bij de dagshift 5 uur effectief aan het werk in de wijk of op straat. Bij de dagdienst, begin je je dag op kantoor, waarbij je van je manager een goede training krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een echte sales topper! Daarna vertrek je met je team naar de uitgekozen wijk. Dit kan op loopafstand van de vestiging zijn, tot een uurtje reizen met de trein of auto. Je begint in de wijk met werven en na ongeveer 2,5 uur heb je in de avond een uurtje pauze om gezellig met je collega’s te eten. Na het avondeten ga je nog ongeveer 2,5 uur aan de slag in de wijk om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om donateur te worden voor de mooiste Goede Doelen! Bij terugkomst op kantoor evalueer je altijd even je dag. Je kunt natuurlijk altijd na je shift naar huis, maar de meesten vinden het leuk om de avond gezellig met collega’s te eindigen.

Hoeveel dagen moet ik werken? 

Je mag zo vaak werken als je wil, parttime of fulltime, alles is mogelijk! Je kunt heel gemakkelijk elke week je dagen voor de week erna inplannen. Wel verwachten we dat je elke week werkt en onze voorkeur gaat er wel naar uit dat je minimaal twee dagen beschikbaar bent!

Waar kom ik te werken? 
Ons pand in Amsterdam zit gevestigd aan de Herengracht 429 en ligt aan de prachtige grachten. Na een dag promoten komt ons personeel hier samen om nog na te borrelen en de dag na te bespreken. De promoters zijn enthousiast en houden van sociaal contact, waardoor gezelligheid altijd vast staat!

 

Hoe is de beloning opgebouwd? 

 

Je doet mooi werk en daar krijg je ook goed betaald voor. Je krijgt altijd een goed basisloon en daarnaast kun je ook bonussen verdienen gedurende de dag. Je kunt daarbij zelf je dagen en shifts inplannen en die flexibiliteit zorgt ervoor dat je zelf invloed hebt over hoeveel je verdient. Meestal ligt dit bedrag tussen de €80-€200 per dag. Niet niks dus!

 

Ik heb geen verkoopervaring, ben ik wel geschikt om dit werk te doen? 

 

Het leuke van werken bij Direct Result in Amsterdam is dat je niet persé verkoopervaring hoeft te hebben als je bij ons begint! In de tijd dat je werkt bij Direct Result Amsterdam krijg je professionele begeleiding en training op veel verschillende gebieden. Zo heeft Direct Result bijvoorbeeld ook de Direct Academy waar je je sales skills kunt oefenen. Werken als promotor bij Direct Result biedt volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, ambities te realiseren, (inter)nationale carrière kansen te grijpen en je te ontwikkelen op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap.

 

Voor welke goede doelen kan ik komen te werken? 

 

We werken voor gemiddeld 25 Goede Doelen door het hele land! Elke vestiging kan voor verschillende Goede Doelen lopen en dit wisselt van tijd tot tijd ook af, wat je de kans geeft om altijd te lopen voor een Goed Doel waar jezelf helemaal achter staat.

 

Moet ik ook werken terwijl ik een tentamenweek op komst heb?

 

Tentamenweken of SE weken zijn onvermijdbaar voor studenten en levert de meeste studenten veel stress op. Sommigen vinden het fijn om in die weken tussen het studeren door wat afleiding te hebben en komen dan graag werken. Anderen vinden het fijn om even een weekje niet te werken. Wij begrijpen beide heel erg goed! Het fijne aan onze flexibiliteit is dat je elke week kan bepalen wanneer je de week erna wil werken. Komt het jou dus even wat minder uit een weekje? Dan kun je in goed overleg met je manager een weekje overslaan en de week erna bijvoorbeeld een extra dagje werken!

Bijbaan Amsterdam faq

Bijbaan Amsterdam

Bijbaan zoeken Amsterdam

Hoi, mijn naam is Michelle!

Jouw ontwikkeling staat centraal, haal het beste uit jezelf bij Direct Result. Klik hier om te solliciteren!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo