fbpx

De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Utrecht!

Home Bijbaan De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Utrecht!

De best betaalde bijbaan: een sales bijbaan in Utrecht!

“Super leuke baan, super gezellig, nooit saai, goeie verdiensten, heel flexibel en leuke borrels.” – Emily

De stad Utrecht is één van de mooiste steden in het midden van het land. De stad wordt ook wel de Domstad genoemd vanwege de Domkerk en wordt gekenmerkt door haar prachtige grachtenstelsel en unieke werfkelders. In de bruisende stad is ook een grote universiteit waardoor Utrecht ook bekend staat als een studentenstad. Studenten moeten natuurlijk ook kunnen werken en daardoor zijn er ook volop mogelijkheden voor bijbanen in Utrecht. Het is voor iedereen duidelijk dat het vinden van de juiste bijbaan altijd gecombineerd wordt met het vinden van een plek die goed bereikbaar is en past bij de persoon. Er zijn heel erg veel opties als het gaat om het vinden van de perfecte bijbaan. Bijvoorbeeld werken in de:

 • winkel
 • bezorgdienst
 • thuiszorg
 • supermarkt
 • horeca
 • sales

Als student wil je het liefste een bijbaan waarbij je leuke collega’s hebt, veel kunt verdienen en je je werkdagen en uren flexibel kunt inplannen. Waarom zou je kiezen voor sales? Wat is sales eigenlijk? En wat maakt een bijbaan in sales in Utrecht zo fantastisch? Dit zullen we je vertellen in onze blog.

DIRECT SOLLICITEREN

Wat wij bedoelen met sales bijbaan in Utrecht

Sales is een product of dienst verkopen. Dit kan betekenen dat je een fysiek product verkoopt, maar ook bijvoorbeeld een contract voor een bepaalde dienst. Je gaat als promotor met collega’s langs de deuren of de straat op in de buurt van jouw vestiging. Met je collega ga je dan aan het werk om op straat, deur-aan-deur of op festivals en evenementen, mensen te overtuigen om een goed doel te gaan steunen!

Utrecht is een bruisende stad met duizenden studenten, waarbij er eindeloos veel mogelijkheden zijn om als student te groeien als persoon en kansen te grijpen. Zowel op professioneel gebied als op het gebied van gezelligheid. Je vindt het gezellige karakter van Utrecht terug bij de vele gezellige horecagelegenheden op de bekende hotspots, zoals de Neude, het Ledig Erf en langs de grachten. Ook kun je gezellig in het park gaan zitten met vrienden of collega’s, zoals in het Wilhelminapark iets uit het centrum.

Wist je dat we niet alleen in Utrecht gevestigd zijn? Je kunt ons onder andere vinden in onze hoofdstad Amsterdam, Leeuwarden, Breda, Eindhoven, Groningen en nog zes andere steden!

De algemene leeftijd van onze promotors

Sales is de meest bekende studentenbaan. Een bijbaan in de sales kun je bij Direct Result krijgen vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je collega’s zijn vaak ook studenten die net een eerste bijbaan hebben gekregen. Daarnaast kunnen je collega’s sutdenten zijn die wisselen van bijbaan of studenten die juist veel ervaring hebben in de sales. Over het algemeen ligt de leeftijd tussen de 16 en 25 jaar. Inclusie is een belangrijke kernwaarde voor ons als bedrijf. Iedereen hoort erbij en zo leert iedereen van elkaar en helpt iedereen elkaar. Dit zien we ook veel terug in onze samenwerkingen die we hebben met onze gewaardeerde partners. Direct Result werkt samen met de meeste bekende goede doelen, zoals Unicef, het Nederlandse Rode Kruis, de Hartstichting, Amnesty International en ga zo maar door! Als je voor Direct Result gaat werken, krijg je professionele training en begeleiding, zodat je jezelf kan ontwikkelen en goed aan de slag kan gaan voor onze partners. Met de Direct Result Academy krijg je de mogelijkheid om je sales skills te oefenen en te verbeteren. Direct Result is daardoor ook marktleider geworden met vele vestigingen in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. De ambitie is om nog verder uit te breiden naar andere landen in Europa. Werken als promotor bij Direct Result geeft je de mogelijkheid om je ambities te realiseren, talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en sales. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar de vacature bijbaan sales promotor!

 

 

 

 

 

 

 

Bijbaan in Utrecht

 

Bijbaan in Utrecht

De voordelen van werken in sales

“Super gezellige mensen, altijd positief blijven, flexibele werktijden en vooral een leuke baan.” – Fionn

Er zijn een hele hoop voordelen van een salesbaan in Utrecht, waaronder de volgende:

 • We zijn flexibel, wat betekent dat je bij ons mag werken wanneer je kunt en wil. Wekelijks laat je aan je manager weten welke dagen je precies wilt werken. Ideaal als je je bijbaan wil combineren met je studie, vrienden en/of sport!
 • Door deur-aan-deur te gaan met verschillende collega’s, bouw je een goede band op met iedereen die er werkt. Je ziet je collega’s veel, reist samen naar de wijk, je maakt samen gezellige feesten en borrels mee, je kan veel van ze leren en groeit zo samen in de sales. Verder heb je gezellige gesprekken met de potentiële donateurs die je aan de deur spreekt. Een dag is daardoor nooit saai en nooit hetzelfde! Alles wat je hebt meegemaakt op een dag kun je vervolgens tijdens de borrels na de werkdag bespreken met je collega’s. Je collega’s worden vanzelf je vrienden! Daarnaast leer je hoe je opstelt in een groep en wordt beter in gespreksvoering.
 • Je ziet collega’s veel en dat betekent dat je ook veel van elkaar leert. Het is minder moeilijk om een gezonde levensstijl aan te houden, genoeg te sporten en jezelf de motivatie te geven als je er niet alleen voor staat. Je hebt vaak mensen om je heen die er echt voor willen gaan en dat maakt het minder moeilijk voor jezelf om doelen te stellen en jezelf te motiveren. Je groeit altijd, of je dit nou buiten of binnen werk is. We leren je hoe je met sales bezig gaat op een verantwoorde manier, we zorgen dat je je altijd comfortabel voelt om te zijn wie je bent/wil zijn en je een salaris krijgt wat je wil krijgen. Als je de ambitie hebt om manager te worden of om leiding te geven, dan leren wij je op jonge leeftijd alles wat je moet weten.

“Het feit dat je kan bijverdienen én tegelijkertijd mensen helpt, ik kan me niet beter voelen. Los daar van is het door groeien bij Direct Result super cool. Het feit dat je al weet hoe snel dat kan gaan motiveert je en ga je ook elke dag meer je best doen. Je pusht je zelf automatisch hier dat vind ik gaaf!!!! Ik nodig iedereen uit die is op zoek naar een nieuwe uitnodiging zodat je het voor jezelf ziet.” – Gaius

Verder leren we je ook veel op het gebied van structuur en het juist opstellen van meet- en haalbare doelen, zowel voor jezelf als voor anderen. Veel geld verdienen lukt ook goed met een bijbaan in de sales. Oftewel, je kunt dus naast veel leren over sales, gezellig contact hebben met collega’s en de mensen aan de deur, je flexibel inplannen, ook precies zoveel verdienen als je dat zelf wil! Staat er iets leuks op de planning en heb je even wat meer salaris nodig? Dan plan je je wat extra dagen in! Door de flexibiliteit heb je het zelf in de hand. Over het algemeen kun je tussen de €80-€200 per dag verdienen. Dat klinkt niet verkeerd toch?

Onze vestiging in Utrecht

Ons pand in Utrecht zit gevestigd op Vredenburg 24 (3e verdieping) en ligt tegenover het mooie Tivoli. Na een werkdag promoten komen onze werknemers terug op kantoor om de dag te bespreken en nog na te borrelen. De promotors houden van sociaal contact en zijn enthousiast, waardoor gezelligheid altijd aanwezig is!

Wil jij ook een bijbaan waar je je dagen flexibel kunt inplannen, waar je veel kunt verdienen, en waar je gezellige collega’s hebt? Klik dan op de volgende knop:

DIRECT SOLLICITEREN

Goed betaalde Bijbaan Utrecht

Wat zijn de werktijden?

In de vestiging Utrecht heb je de volgende shift-mogelijkheden:

 • Dagshift: 11:45 – 21:00
 • Avondshift: 14:45 – 21:00

De precieze tijden dat je werkt kunnen verschillen. In het algemeen ga je vijf uur langs de deuren of sta je vijf uur op straat om mensen te overtuigen. Bij de dienst van 11:45-21:00, begin je je werkdag op kantoor en krijg je eerst een goede training om je sales vaardigheden te verbeteren. Vervolgens ga je met je teamgenoten naar de locatie. Dit kan tot een uur reizen zijn vanaf kantoor gezien, maar kan ook op loopafstand zijn vanaf de vestiging. Zodra je op locatie bent aangekomen, ga je ongeveer 2,5 uur werven, waarna je gezellig gaat avondeten met je team. Na je pauze, vervolg je je werkdag door nog ongeveer 2,5 uur te werven. Als je na een autorit/treinrit/wandeling weer op kantoor aan komt, ga je met je manager en je team in overleg over hoe de dag is gegaan. Na de evaluatie kun je natuurlijk naar huis gaan, maar vaak vinden collega’s het leuk om de avond gezellig af te sluiten met z’n allen door een drankje te drinken of samen de stad in te gaan.

Hoeveel dagen moet ik werken? 

Fulltime werken of parttime werken, het kan allemaal. Elke week plan je je in voor de week erna, lekker flexibel! Natuurlijk verwachten we wel dat je elke week bij ons werkt en onze voorkeur is wel dat je minimaal twee dagen je kunt inzetten!

Waar kom ik te werken? 

Ons pand in Utrecht zit gevestigd op Vredenburg 24 (3e verdieping) en ligt tegenover het mooie Tivoli. a een werkdag promoten komen onze werknemers terug op kantoor om de dag te bespreken en nog na te borrelen. De promotors houden van sociaal contact en zijn enthousiast, waardoor gezelligheid altijd aanwezig is!

Hoe is de beloning opgebouwd?

Dankzij jouw werk, maak je de wereld elke dag een stukje beter. Je doet dus belangrijk werk en daar wordt je ook goed voor beloond. Hoe je ook presteert, je begint je dag altijd met een basisloon. Verder kun je daar bovenop bonussen verdienen! Hoeveel je verdient per week, ligt eraan hoeveel je wil werken! Je kunt je wekelijks flexibel inplannen en door de flexibiliteit heb je het zelf in de hand hoeveel je verdiend. Over het algemeen kun je tussen de €80-€200 per dag verdienen. Dat klinkt niet verkeerd toch?

Ik heb geen verkoopervaring, ben ik wel geschikt om dit werk te doen?

Het mooie van werken bij Direct Result in Utrecht is dat je zowel mét als zonder ervaring in de sales, bij ons kunt beginnen! Je krijgt professionele begeleiding en coaching op verschillende gebieden als je bij Direct Result Utrecht werkt. Met de Direct Result Academy kun je je sales skills testen, oefenen en verder ontwikkelen. Werken als promotor bij Direct Result Utrecht

Het leuke van werken bij Direct Result in Amsterdam is dat je niet persé verkoopervaring hoeft te hebben als je bij ons begint! In de tijd dat je werkt bij Direct Result Amsterdam krijg je professionele begeleiding en training op veel verschillende gebieden. Zo heeft Direct Result bijvoorbeeld ook de Direct Academy waar je je sales skills kunt oefenen. Werken als promotor bij Direct Result geeft je de mogelijkheid om je ambities te realiseren, talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en sales.

 

Voor welke goede doelen kan ik komen te werken? 
Je kunt voor verschillende Goede Doelen komen te werken! Door het hele land hee, werken we met 25 verschillende. Per vestiging is het anders welke doelen er worden gelopen en ook wisselt dit om de zoveel tijd. Dit geeft je de kans om je altijd in te zetten voor een Goed Doel waar jij het meest in gelooft!

 

Moet ik ook werken terwijl ik een tentamenweek op komst heb?

 

SE weken of Tentamen weken zijn voor veel studenten de meest stressvolle weken van het jaar. Niet gek dus als je in die weken eventjes niet wil werken om je volledig te richten op het studeren, maar het is ook niet gek als je juist afleiding zoekt tijdens het studeren en daardoor juist wil werken. Beide is mogelijk bij ons! Belangrijkste is om goed met je manager te overleggen of je een weekje kan overslaan en de week erna bijv. een extra dagje wil werken!

Leukste Bijbaan in Utrecht

Bijbaan Utrecht

Bijbaan zoeken in Utrecht

Hoi, mijn naam is Michelle!

Jouw ontwikkeling staat centraal, haal het beste uit jezelf bij Direct Result. Klik hier om te solliciteren!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo