fbpx

Meet the Manager: Lars!

Home Meet the Manager: Lars

Lars is Backoffice Manager bij Direct Result en vandaag zoomen we dieper in op zijn werkzaamheden en op hem als persoon. Iedereen binnen Direct Result kent hem omdat hij veel verschillende dingen voor ons regelt. Heb je een vraag over je salaris? Dan is Lars je man! Vraag je je af wie vrijdag-snackdag heeft geïntroduceerd op HQ? Juist, Lars! 

“Mijn hobby’s zijn sporten, wandelen en spelletjes doen: ik ben echt bloed fanatiek!”

Binnen onze organisatie staat Lars bekend als een sympathieke, grappige en vooral hardwerkende man. Naast zijn werk vindt hij het leuk om te reizen. Hij leert graag nieuwe culturen kennen en kan genieten wanneer hij de ongerepte natuur in gaat, of dat nou de bergen zijn of een tropisch regenwoud. Ook in zijn woonplaats Almere zit Lars niet stil. “Ik ben graag onder de mensen en vind het leuk om drankjes te doen en een feestje te bouwen. Mijn hobby’s zijn sporten, wandelen en spelletjes doen: ik ben echt bloed fanatiek!”

Inmiddels werkt Lars nu meer dan een jaar nu bij onze organisatie. Zijn werkdagen beginnen rond half negen in de ochtend, dan heeft hij eerst een aantal deadlines die hij moet halen voor 10:00 uur. In deze tijd gaat zijn telefoon continu want Lars zijn werk bestaat ook veel uit het reageren op vragen van anderen. “Mijn functie is echt een soort schakelpositie tussen het accountteam, finance, de wervers, Branch Managers en het HR-team. Voor andere mensen komt mijn functie en werk daarom over als zeer rommelig. Voor mij is het erg belangrijk dat iedere dag in de week er anders uitziet. Elke week ben ik ook twee dagen bezig met de leveringen. Alle donateur gegevens worden op deze dagen verwerkt richting de goede doelen waarmee wij samenwerken.”

“Mijn functie is echt een soort schakelpositie tussen het accountteam, finance, de wervers, Branch Managers en het HR-team.”

De reis die Lars heeft gemaakt bij Direct Result heeft hij tot nu toe ervaren als een hele wisselende rollercoaster waarin hij veel nieuwe mensen heeft mogen ontmoeten. In deze periode heeft hij een heel gevarieerd takenpakket ontwikkeld. Zijn hoogtepunt is toch de reis naar Salou die wij met Direct Result in augustus hebben mogen maken! “Hier heb ik veel mensen beter leren kennen die ik normaal gesproken alleen over de telefoon spreek.”

Verder is iedere week wel weer een uitdaging om alle dingen die gedaan moeten worden, ook gedaan te krijgen. Dit vindt Lars het leukste aan het werk. Of dit nou kleine dingen zijn of wat grotere vraagstukken. Het werken aan concrete doelen en oplossingen uit te werken, brengt hem onwijs veel plezier.