fbpx

Werken in het buitenland: Stan vertelt over zijn avontuur in Berlijn!

Home Werken in het buitenland: Stan vertelt over zijn avontuur in Berlijn!

blog buitenland werken

Dat Stan Braks afgelopen jaar zichzelf op een prachtige manier heeft kunnen ontwikkelen, heeft iedereen binnen Direct Result gezien. Onlangs is voor hem een nieuw hoofdstuk aangebroken: Stan zal de aankomende tijd voor Direct Result werken in het buitenland, bij onze Duitse vestiging in Berlijn! Een mooi avontuur waar Stan onwijs veel zin in heeft. Hoe hij naar deze kans heeft toegewerkt en wat hij in Berlijn gaat doen, lees je in deze blog!

Een wereld van verschil was het, toen Stan vier jaar geleden voor het eerst de vestiging in Eindhoven binnenstapte. Hij was dertig centimeter kleiner en kwam zeker niet binnen als de beste verkoper, maar wel als de meest leergierige en gemotiveerde. Daarom was het niet de vraag óf hij zou stappen zou maken binnen Direct Result, maar wanneer. Als persoon is Stan enorm gegroeid en één van de leukste dingen aan zijn reis binnen Direct Result is dat hij dit samen met zijn beste vriend Yaël kon doen, die hij ontmoette op de Eindhovense vestiging. Zijn mooiste ervaring is dat hij, als kers op de taart, met zijn vestiging de winst mocht pakken van het derde kwartaal in 2021.

“IK HEB ALTIJD AL INTERNATIONALE AMBITIES GEHAD EN TOEN MIJ WERD GEVRAAGD OF IK WILDE KOMEN HELPEN IN BERLIJN, AARZELDE IK GEEN MOMENT!”

Dat Stan zijn ambities in Nederland heeft waargemaakt, betekende niet het einde van zijn tijd. Binnen Direct Result moedigen wij ook internationale dromen aan omdat we actief zijn in meerdere landen in Europa. Stan heeft altijd internationale ambities gehad en hij heeft dit nooit onder stoelen of banken gestoken. Toen hij werd gevraagd om zijn ervaring toe te passen in Berlijn, aarzelde hij geen moment! Drie dagen later zat hij in het vliegtuig en vloog hij een nieuwe uitdaging tegemoet. Stans doelstelling is om zijn management skills nu op internationaal niveau verder te ontwikkelen. Daarnaast gaat hij er voor zorgen, met het prachtige team in Berlijn, dat Berlijn zo snel mogelijk meedraait in de Europese top.

“MAAK VOORAL STAPPEN BUITEN JE COMFORTZONE, DAAR LEER JE TENSLOTTE HET MEESTE VAN!”

Stan heeft het onwijs naar zijn zin en hij heeft in een korte tijd al ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. Mensen hebben echt een andere kijken op bepaalde aspecten en dit vindt hij ontzettend interessant om te zien. Hij loopt nu langs de Duitse deuren en het duurde voor hem niet langs om ook hierin zijn eerste successen te behalen. Het liefst blijft Stan zo lang mogelijk in Berlijn zodat hij ook op lange termijn echt een verschil kan maken. Echter, hij zit nooit stil en zal altijd een nieuwe kans met beide handen aangrijpen. Dit is ook Stans advies voor anderen: “Maak vooral stappen buiten je comfortzone, daar leer je tenslotte het meeste van!”

Wij wensen Stan veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!