fbpx

Meet the City: Breda 2e vestiging!

Home Meet The City: Breda 2e vestiging!

Nog opzoek naar een studentenbaan in Breda? Lees hier snel verder! 

Met trots kan jullie meedelen dat ik, Daan Bosch, samen met mijn partner Julian Wijers de tweede vestiging in Breda heb geopend. Ons avontuur begon twee jaar geleden toen wij van de concurrent overstapten om onze doelen als ondernemers na te streven. Julian en ik wouden meer vrijheid en het heft in eigen handen nemen. Onze hoge verwachtingen werden al snel een realiteit van slechte scores. We hadden een slechte structuur en maakten te veel fouten. Daardoor zakte de moed ons bijna in de schoenen, maar we wouden ons doel behalen en dat was succesvol worden!

Door het blijven investeren in onze ontwikkeling en groei, werden wij steeds beter en beter. Dit was zichtbaar in de sterke groei van onze kwaliteiten zoals het expertise in het masteren van sales en het geven van pitches. Vanaf dat moment behaalden Julian en ik onze vooropgestelde doelen en die bleven we ook behalen. Dit turbulente avontuur toont aan dat als je écht in iets gelooft, je het ook daadwerkelijk gaat realiseren. Wij streefden samen naar succes en dat verhaal willen wij delen met anderen!

Ons avontuur en de waarden van onze cultuur willen wij vanuit onze vestiging in Breda, onder de tak van Direct Result, aan iedereen meegeven. Wij streven naar gezamenlijk onze doelen behalen en elkaar continu verbeteren. Dit is een community van mensen die meer uit het leven willen halen. Wij bewandelen samen het pad naar succes, helpen elkaar op weg en motiveren elkaar om door te gaan en resultaten te halen. Dit zijn wij, dit is Direct Result.

Net zoals de andere vestigingen van Nederland, is onze activiteit donateurs schrijven en geld verdienen. Wat ons onderscheidt van de anderen is dat wij de aandacht verder leggen dan enkel aanwerven. Onze vestiging legt de focus op persoonlijke begeleiding en ontwikkeling, samen succesvol worden en het binden van een community. Verder geloven wij in hard werken en streven naar succes om dat daarna te vieren met een goed feest en motiverende incentives. Daaropvolgend gaan we weer verder met het verleggen van onze gezamenlijke en persoonlijke doelen. Wij streven naar meer, zonder de lat te verplaatsen, want we geloven dat er geen lat is. Kortom, gezamenlijk als een eenheid naar een betere morgen streven met elkaar én voor elkaar.

Vandaar dat de beste investering investeren in jezelf en anderen is. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer energie je uitstraalt en hoe gelukkiger je zal worden. Dit resulteert in betere prestaties en zal een vicieuze positieve cirkel van welzijn, succes en geluk creëren, die jij ook zal ontwikkelen tijdens jouw studentenbaan hier in Breda. Zoiets wensen wij voor onszelf en anderen. Deze manier van werken creëert hechtenis in onze community!

Bovendien wordt deze samenhorigheid versterkt door consistente feesten, uitjes en bonding programma’s. Men heeft een baan om geld te verdienen en dit zal ongetwijfeld goed komen bij ons! Onze community spoort elkaar aan om ‘onhaalbare’ doelen, materialistisch of niet, te behalen. Alles is mogelijk en met dat innerlijke geloof trekken wij elkaar omhoog door zowel diepte- als hoogtepunten en worden de ervaringen, de kennis en het succes gedeeld.

Onze focus op de ontplooiing van mensen, sales trainingen, begeleiding in succesvol pitchen en een verdere ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden, dragen allemaal bij tot het rond maken van de vicieuze cirkel. Maar ook onze lat die er niet is, het verder kijken dan alleen sales en het kijken naar ontwikkeling op het leven als geheel. Dit door op alle punten in het leven te connecten met elkaar en zo samen consistent naar het volgende niveau te gaan!

Wil jij ook meer uit je leven halen, raak je geïnspireerd door succes of ben je na het lezen van ons avontuur geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren om samen het pad naar succes te bewandelen. Solliciteer hier voor een studentenbaan in Breda!