fbpx

Meet the City: Den Bosch!

Home Meet The City: Den Bosch!

Nog opzoek naar een studentenbaan in Den Bosch? Wil jij op een plek zijn waar mensen eisen dat je de beste versie van jezelf bent?

Dan ben je bij Direct Result Den Bosch aan het juiste adres. We zijn een vestiging waar jonge mensen gevormd worden naar echte sales professionals

Wij vertegenwoordigen goede doelen en het is onze taak om mensen te overtuigen om deze zolang mogelijk en met een zo hoog mogelijk bedrag te steunen. Bij ons in Den Bosch wordt dit gedaan met veel passie en plezier! Samen op pad gaan en met een goed gevoel terugkeren naar huis brengt ons team zo’n fantastisch gevoel. In onze vestiging beschikken wij over een opleidingsinstituut om onze werknemers te pushen naar het hoogste niveau. Om die reden zijn onze collega’s overal in Nederland te vinden om Direct Result naar een nóg hoger niveau te tillen. We brengen graag onze kennis over naar mensen die meer willen weten.

Uiteraard wil iedereen de beste zijn maar in ’s-Hertogenbosch bevinden we ons toch op een ander niveau. Ons team begint het vroegste en is als laatste thuis. Deze ‘Bossche mentaliteit’ is tegenwoordig een algemeen begrip geworden in het bedrijf. Iedereen wordt getraind om niet alleen donateurs te werven, maar ook om de beste versie van zichzelf te worden. Er is een balans tussen rivaliteit en vriendschap, wat resulteert in een aangename werksfeer!

Zoek jij een bijbaan waar je graag wilt doorgroeien en waar je alles over jezelf wilt leren kennen? Dan zien we je graag bij ons voor een studentenbaan in Den Bosch!