fbpx

Direct Result Academy

Home De innovatie van de Direct Result Academy

De innovatie van de Direct Result Academy

Deze week zijn we gestart met de realisatie van een project over online coaching, dat onderdeel is van de innovatie van de Direct Result Academy. Binnen Direct Result is kwaliteit kernwaarde nummer één. Enkel wanneer donateurs kwalitatief zijn, kunnen onze klanten hun belangrijke doelstellingen op lange termijn verwezenlijken. Kwaliteit heeft daarom altijd centraal gestaan binnen onze organisatie, vanaf het moment dat we zijn gestart. De manier waarop we dit verhogen, is altijd in ontwikkeling en ook dit project gaat hieraan een bijdrage leveren.

De ervaring leert dat de kwaliteit sterk samenhangt met de ontwikkeling van onze mensen. Door ons personeel trainingen aan te bieden op verschillende vlakken, zien we de resultaten in kwaliteit toenemen. In de loop der jaren is de manier waarop dit beleid geïmplementeerd wordt van tijd tot tijd verbeterd. In 2016 hebben we met het opzetten van de Direct Result Academy, het opleidingsinstituut van onze organisatie, belangrijke stappen gezet op dit gebied.

Als iets je kracht is, kan het enkel je kracht blijven wanneer je blijft innoveren. Om die reden zijn wij begin dit jaar van start gegaan met het doorontwikkelen van de Direct Result Academy. Dit betekent dat alle trainingen geïnnoveerd worden, zodat we ons personeel nog beter kunnen faciliteren om de meest kwalitatieve donateurs te werven voor onze klanten. Verder breiden we weer uit met thema’s die zullen bijdragen aan de ontwikkeling van ons personeel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Recentelijk hebben we voor het project over online coaching de kennis binnen onze vestigingen geïnventariseerd en vertaald naar online coaching video’s, waarbij de focus is om ons personeel de beste ambassadeurs te kunnen maken en zo hogere kwaliteit te kunnen leveren. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn ambassadeurschap, voorbereiding, lange termijn, kwalitatieve gesprekssluiting, mindset en motivatie.

Geholpen door onze representatieve ambassadeurs, hebben we gisteren in samenwerking met het professionele productiebedrijf MOKUMpictures een prachtig resultaat neergezet. Binnenkort zullen onze ambassadeurs ook online deze coaching video’s bekijken als onderdeel van hun opleidingstraject.

De aankomende tijd zullen we jullie op de hoogte houden van de innovatie van de Direct Result Academy; een project waarmee we onszelf en onze mensen wederom blijven uitdagen.