fbpx

Meet the City: Eindhoven!

Home Meet The City: Eindhoven!

Op zoek naar een studentenbaan in Eindhoven en wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Lees dan hier verder voor meer informatie!

Mooie herinnering. Op een dag gingen we met de auto naar de wijk. Ik kwam er opeens achter dat ik niet enkel de doelen van mijn vestiging, maar dat ik alle trainingsmanuals over heel Direct Result had voorbereid. Dat waren er echt veel, oeps blunder.”

Vanaf mijn eerste dag bij Direct Result Eindhoven was ik heel gedreven. Het probleem was dat ik door mijn enthousiasme als een kip zonder kop langs de deuren begon te lopen. Ook probeerde ik zoveel mogelijk mensen te spreken met weinig resultaat. Gelukkig namen de collega’s mij al snel onder hun vleugels. Ze leerden me onder andere te luisteren naar mensen, mijn lichaamstaal aan te passen en zoveel meer.

Waar ik vroeger moeite had met voor de klas staan, leerde ik hier vol overtuiging met 300 mensen op een dag te praten of vol zelfvertrouwen te speechen voor een groep van 30. Dit werd allemaal mogelijk door Direct Result Eindhoven.

Daarnaast zijn de mensen in dit bedrijf voor mij familie geworden. Bovendien is het voor veel mensen de plek waar je écht jezelf kan zijn, waar je al het vervelende even kan vergeten en waar niemand een vooroordeel heeft. Ik zie mensen die op school of tussen jongeren vaak “niet goed genoeg zijn”, die hier hun plekje wel vinden, in de groep worden opgenomen, zichzelf ontwikkelen en waarbij hun talenten gestimuleerd worden. Direct Result heeft me geleerd om plezier te vinden in boeken lezen en zelfontwikkeling.

Met andere woorden: “We gaan aan een vis, die heel goed kan zwemmen toch ook niet vragen om in een boom te klimmen?”

Dit bedrijf geeft kansen.

Dit bedrijf haalt het beste in je naar voren.

Dit bedrijf bouwt vriendschappen voor het leven.

Heb jij ook zin om bij ons jouw talenten te laten ontwikkelen en uit te groeien tot een echte expert in de sales? Solliciteer hier voor een studentenbaan in Eindhoven!