fbpx

Meet the City: Groningen!

Home Meet The City: Groningen!

Ben jij opzoek naar een studentenbijbaan in Groningen en wil je jezelf verder ontwikkelen? 

Ruim twee jaar geleden werd ik tijdens de “keiweek”, de introductieweek van Groningen, aangesproken door een recruiter van Direct Result. Op dat moment merkte ik dat er verschillende salestrucjes op mij werden toegepast, maar ik dacht maar één ding: “Dat wil ik ook leren!”.

Na mijn inwerk traject bij Direct Result, begon ik al snel te merken dat die eerste maand echt een investering is voor je toekomst. Tijdens het uitgebreide trainingstraject door de DR Academie heb ik heel veel geleerd! Daarnaast ga je ook vaak op pad met ervaren wervers die je de fijne kneepjes van het vak proberen bij te brengen, bovendien zorgen ze ervoor dat je een heel leuke dag en avond hebt.

Tijdens mijn studentenbaan in Groningen, heb ik de afgelopen twee jaar al heel veel bijzondere mensen mogen ontmoeten. Collega’s noemde ik ze eerst. Maar om heel eerlijk te zijn, dat werd na een tijd een beetje onpersoonlijk. Hier in Groningen hebben we een echte familiesfeer gecreëerd! Ons team bestaat uit de leukste mensen die tijdens de werkuren, maar ook daarbuiten altijd voor je klaarstaan.

Na 1 jaar inzet te hebben geleverd bij Direct Result, ben ik Captain geworden. Dit was een mooie stap, ook voor op mij CV. Met grote verwondering werd ik een halfjaartje later al Salescoach, dat had ik niet verwacht. Nu ben ik samen met een groep vrienden, die ook in het management zitten, verantwoordelijk voor de scores en cultuur in Groningen! Dit is een verantwoordelijkheid waar je U tegen zegt, maar we doen het samen met een hechte groep. Nét dat is wat hier werken tijdens je studententijd zo verschrikkelijk leuk maakt!

Onze vestiging in Groningen heeft 3 doelen: 

Ten eerste willen we onze collega’s een professionele opleiding geven bij het toepassen van sales strategieën, maar ook in het vertellen van een ontroerend en oprecht verhaal.

Ten tweede willen we dat onze collega’s vrienden worden door ook buiten werktijden voor elkaar klaar te staan.

Tot slot willen we er voor zorgen dat Direct Result Groningen de beste vestiging met de leukste mensen van heel Nederland wordt!

Daarom zijn wij opzoek naar meer nieuwe mensen in en rondom Groningen! Gezellige mensen die een toevoeging leveren aan de groep, leergierige mensen die de fijne kneepjes van het vak willen leren en ambitieuze mensen die net als ik over 1,5 jaar een management positie wil bemachtigen. Kortom, iedereen die een waardevolle toevoeging aan onze vestiging kan bijdragen!

Voel je je aangesproken bij een van de termen van de laatste alinea? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct voor een studentenbaan in Groningen!

 

Wout Terwisscha van Scheltinga | Salescoach Groningen | Al meer dan twee jaar bij Direct Result