fbpx

Meet the City: Leeuwarden!

Home Meet The City: Leeuwarden!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Leeuwarden?

In Leeuwarden, een plaatsje in het hoge noorden, bevindt er zich ook een vestiging van Direct Result. Deze Direct Story biedt ons de mogelijkheid om jou te overtuigen dat onze vestiging de beste is en waarom je zeker bij ons even om de hoek moet komen kijken!

Veel jongeren en studenten in deze coronaperiode zijn opzoek naar een leuk en gezellig baantje. Waarom is Direct Result dan de moeite om eens te informeren? Wij zijn namelijk op zoek naar jongeren met ambitie om de beste te worden, dit zowel op individueel vlak als met de gehele vestiging! Wij, in Leeuwarden, bieden sales trainingen aan met het doel dat je jezelf op persoonlijk- en carrièrevlak flink zal ontwikkelen.

Verder zorgen wij er voor dat wanneer mensen willen doorgroeien, wij hen de handvaten geven die mogelijk zijn om hen daarbij te ondersteunen. Met zelf initiatief nemen, hard werken en laten zien waar je voor staat, is alles mogelijk! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen alles uit zichzelf haalt, op alle verschillende gebieden. Dat is de reden waarom sales het allerbeste bijbaantje is naast je opleiding en studie.

Wat Leeuwarden zo uniek maakt is de mindset. We zijn niet na een dagje aan het werk al klaar. Bij ons is het één voor allen en allen voor één om in Nederland de top te halen. Met de focus op intrinsieke motivatie zorgt men ervoor dat het altijd gezellig is en dat er ook heel goed gepresteerd wordt. Kortom, bij ons staan prestatie en gezelligheid voorop.

Hoewel onze vestiging Leeuwarden er nog maar recent is bijgekomen, zijn er al talloze herinneringen gemaakt. Eén van onze hoogtepunten die we met de leeuwen hebben behaald was de nummer één positie. We hebben dus al even kunnen proeven van de nummer één positie, maar een beetje proeven is nooit genoeg. Wij zijn alleen maar meer gemotiveerd om altijd de nummer één te worden.

Dus ben jij nog op zoek naar werk, wil je bovengemiddeld verdienen en jezelf aan alle kanten ontwikkelen? Stop met zoeken en solliciteer nu voor een studentenbaan in Leeuwarden!