fbpx

Meet the City: Nijmegen!

Home Meet The City: Nijmegen!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Nijmegen? Wie bij Direct Result werkt, kiest voor een goed salaris én voor een hechte vriendenkring. Je leert steeds nieuwe skills bij en ontwikkelt jezelf op meerdere vlakken. Bovendien maak je ook nog eens de beste feestjes mee. Waar wacht je nog op?

Bij Direct Result Nijmegen zijn we op zoek naar mensen die méér willen dan enkel een suf bijbaantje. We zoeken mensen die hun sociale vaardigheden willen ontwikkelen en komen werken om te winnen. Ons bedrijf biedt daar alle kansen met behulp van trainingen en persoonlijke begeleiding.

Bij ons geldt: the sky is the limit.

Onze vestiging biedt erg veel doorgroeimogelijkheden. Op die manier kan jij van nieuwtje naar leidinggevende gaan binnen no time! De doorgroeimogelijkheden binnen Direct Result zijn groot, zelfs wereldwijd. Met de goede begeleiding zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf kan halen. Elke dag opnieuw.

Mouwen opstropen en gáán! Direct Result Nijmegen staat voor daadkracht. Als ambassadeur, teamcaptain, accountmanager of countrymanager bij Direct Result sta je altijd AAN. Jij merkt kansen op, onderneemt actie en motiveert anderen met jouw energie. Samen met je collega’s deel je die mentaliteit. Dat zorgt voor een te gekke werksfeer én scores die steeds blijven verbeteren!

Ons team is niet zomaar een groep collega’s, het is een hechte vriendengroep. Tijdens het werk, maar zeker ook daarbuiten. Samen werken we hard, feesten we er op los en staan we altijd voor elkaar klaar. Bij ons is iedereen altijd welkom en dat zorgt voor vrienden voor het leven. Net dát maakt onze vestiging in Nijmegen zo uniek en daar zijn we trots op!

Een tijdje terug ging het iets slechter met onze vestiging uit Nijmegen. Nu hebben we een doorstart gemaakt en zijn we weer gemotiveerd en keihard aan het werken om de nummer 1 vestiging van Nederland te worden. Dit doel willen we bereiken met een piepjong management met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar. Met deze frisse energie groeien we terug als nooit tevoren. Daar hebben we natuurlijk nieuwe mensen voor nodig, want er zijn een hoop plekken vrij binnen ons team.

Ben jij de volgende?  Solliciteer hier voor een studentenbaan in Nijmegen!