fbpx

Meet the City: Rotterdam!

Home Meet The City: Rotterdam!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Rotterdam? Laat me je de stad tonen waarvan ik ben gaan houden.

Welkom in deze prachtige stad, Rotterdam. De stad waar groen en wit de kleuren zijn van haar hardwerkende inwoners en waar oud- en nieuwbouw samen komen tot het perfecte plaatje. De stad van havens en fabrieken en ook die stink lucht uit Pernis. Kortom, welkom in de allermooiste “rotstad” die er bestaat.

“Harde werkers” is tevens typerend voor ons bruisend klein pandje in de Delftsestraat. Hier worden dagelijks nieuwe plannen gemaakt, verdere stappen gezet, jonge talenten geboren en oude rotten veredeld. Onze vestiging Direct Result Rotterdam is het kroonjuweel van dit bedrijf. Dit is een resultaat van de wilskracht die wij bezitten om altijd te winnen, maar ook van de oneindige mogelijkheden die deze stad biedt.

Bijgevolg is onze vestiging te vergelijken met een boom. We zijn klein begonnen, maar langzamerhand beginnen de vruchten zich af te werpen. We zijn immers begonnen met een team van 10 aan de start en verder uitgegroeid tot een beuk van 60 hardwerkende strijders. En beuken doen we…

Verder is ontwikkeling key. Door alle ervaring die deze vestiging kent word je hier opgeleid tot een ware salesgoeroe en de beste versie van jezelf! Bovendien zijn de trainingen op jou afgestemd en onze maximale begeleiding maken deze vestiging tot een ware bron van talent en prestaties.

Een ander voorbeeld voor het succes van Rotterdam is de ongekende gezelligheid die er heerst. De feestjes, borreltjes en salesgames zorgen tevens voor een positieve sfeer binnen de groep. Deze groep mensen bestaat uit een team van jong en oud dat elke dag met veel plezier naar het werk gaat zonder het gevoel te hebben dat het écht werk is. Daardoor kan je bij onze vestiging de sfeer van het studentenleven proeven. Wanneer je één van ons team bent verwachten wij betrokkenheid. Hieruit volgen onder andere vriendschappen voor het leven. 

Ten slotte is Rotterdam het ideale uitgangspunt voor de goede doelen. Onze kernwaarde is de altijd perfecte kwaliteit. Daarnaast heeft Direct Result Rotterdam 1 missie: het waar maken van de belangen van het goede doel. Om dat te bereiken gaat ons team door weer en wind op pand. Bovendien is deze vestiging een ballroom van unieke persoonlijkheden. Ontspring deze kans niet en voeg je snel bij dit team. Je krijgt de beste tijd van je leven, leert ongekend veel bij en bovenal: You’ll never walk alone.

Klik hier om te solliciteren voor een studentenbaan in Rotterdam!