Summer Salesgame!

Home Summer Salesgame

YES! Het is weer zomer! Dat betekent natuurlijk ultiem veel chillen, festivals, terrasjes, en natuurlijk VAKANTIE! Maar natuurlijk ga je op vakantie Direct Result (of je vrienden van DR) waarschijnlijk wel een beetje missen! Om te zorgen dat je op vakantie toch op een leuke manier met ons bezig kunt zijn, hebben we de aankomende paar weken een fantastische salesgame voor ALLE medewerkers van Direct Result! Laat ons zien hoe JIJ tijdens je vakantie aan Direct Result denkt door een foto, en maak kans op een paar héle vette prijzen!

Of je nou het logo (oude of nieuwe mag allebei) in het zand tekent, een t-shirt van Direct Result aan hebt tijdens het beklimmen van de Mount Everest of een DR-tas mee hebt genomen naar het safari-park, alles mag!   Zolang jouw vakantiegevoel én Direct Result maar samen vertegenwoordigd worden in één foto!

WAT KUN JE WINNEN?!
Uit alle inzendingen worden door de social media managers van Nederland, Duitsland en België 3 winnaars gekozen.

DERDE PLEK: Krijgt een setje nieuwe merchandise van Direct Result, zodat je ook na de zomer kunt blijven flaneren!

TWEEDE PLEK: Een JBL-speaker (t.w.v. €79,-) om in het park of op het strand je favoriete afspeellijsten aan ál je vrienden te laten horen!

EERSTE PLEK: Wireless Earbuds van BOSE (t.w.v. €169,-)! Zo loop je er altijd bij als dé coolste persoon op je vestiging en hoef je nooit van je leven meer die vervelende snoertjes uit elkaar te toveren.

INSTUREN:
Je moet je foto insturen via een privébericht aan één van de drie Instagram-accounts van Direct Result (NL, BE en DE). Daarnaast moet je hem op je eigen Instagram-account geplaatst hebben met de hashtags #DirectResult en #DirectYourSummer!

DE SPELREGELS:
– Deze salesgame is alléén voor medewerkers van Direct Result, die in Backbone staan ingeschreven.
– De salesgame loopt tot en met vrijdag 31 augustus. Winnaars worden binnen 7 dagen na afloop van de salesgame bekendgemaakt via Facebook en Instagram.
– De prijzen worden alleen uitgegeven bij een minimum van 15 inzendingen. Zorg dus dat je óók je collega’s aanspoort om mee te doen!
– Alleen inzendingen die voldoen aan de regels van het insturen worden meegenomen bij de weging.