fbpx

Meet the City: Tilburg!

Home Meet The City: Tilburg!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Tilburg? Lees dan snel verder!

De vestiging Tilburg bestaat uit een jong en ambitieus team van 65 medewerkers verdeeld over allerlei soorten functies. Ons pand bevindt zich echter in Den Bosch, vlakbij het station. Onze vestiging heeft de ambitie om door te groeien naar de grootste vestiging van Europa. Voor nu willen we met Tilburg de beste van Nederland zijn, met het uitgangspunt dat we dit misschien wel al zijn. Onze vestiging heeft er dan ook alle vertrouwen in dat dit zal lukken!

Er heerst een echte ramcultuur in de vestiging. Dit betekent dat iedereen er maximaal voor wil gaan en wakker wordt met de intentie om de beste scores neer te zetten. Ons team begint samen heel vroeg en gaat met z’n allen tot de laatste minuut door om zoveel mogelijk donateurs binnen te halen voor de mooie goede doelen die we behandelen. Dit altijd met een kritisch oog voor de beste kwaliteit!

Deze inspanningen leidden al tot een hoogtepunt: onze vestiging heeft tijdens een ultraweek een record neergezet! Zo zie je maar, wanneer je er hard genoeg voor werkt, dan bereik je succes!

Onze vestiging biedt ruimte om het beste uit jezelf te halen. De salescultuur is hier optimaal aanwezig en dit zorgt er dan ook voor dat mensen daadwerkelijk het beste uit zichzelf halen. Verder zorgt deze ramcultuur voor een gezamenlijk doel: de beste vestiging van Direct Result worden. 

Tewerkgesteld zijn bij ons biedt bovendien volop carrièrekansen en goede verdiensten en dit in combinatie met een omgeving waar er een hartstikke gezellige sfeer hangt. Bovendien worden hier vriendschappen voor het leven gevormd! Je start bij ons in een functie op basis van je ervaring, maar binnen Direct Result zal je ongetwijfeld de Sales Chain maximaal kunnen beklimmen tot aan de top van het bedrijf! Er liggen genoeg kansen waar je nu en later heel veel aan zal hebben. Daarnaast leer je bij ons ontzettend veel over jezelf en je ontwikkeling staat dan ook centraal.

De kans zit erin dat je een persoon bent die nog veel moet leren. Maak je daar geen zorgen over, wij zullen je omtoveren tot een echte salesbaas! Je leert competenties waar je tijdens je opleiding en in het bedrijfsleven extreem veel aan hebt!

Dus, ben je klaar je potentie te benutten? Solliciteer hier voor een studentenbaan in Tilburg!