fbpx

Meet the city: Utrecht!

Home Meet The City: Utrecht!

Een studentenbaan in Utrecht die lekker verdient? Wil jij het beste uit jezelf halen en ben je ambitieus? Dan is Direct Result Utrecht misschien wel iets voor jou!

Direct Result is een van de grootste face-to-face marketingbureaus in Europa. Kort gezegd houdt dat in dat we donateurs werven voor goede doelen. Het is super gezellig én goed voor je persoonlijke ontwikkeling

In onze vestiging in Utrecht werken alleen maar jonge mensen tussen de 16-26 jaar, er hangt dus een informele sfeer. Sinds kort zit er bij ons een jonge chick van 25 aan het roer, zij zorgt ervoor dat elke dag goed voorbereid is en dat er een gezellige sfeer is in het bedrijf! Doordat je vaak samen op pad bent, worden er hier vriendschappen voor het leven gemaakt. Bovendien houden we de sfeer erin met verschillende salesgames en ons jaarlijks weekend. Er is een balans tussen rivaliteit en vriendschap, wat resulteert in een aangename werkomgeving!

Direct Result Utrecht is echt één grote familie waardoor het niet aanvoelt als werk, maar meer als een dag samen op pad met vrienden en vriendinnen! Verder word je enorm goed begeleid en zijn er talloze trainingen om je sales skills naar een hoger niveau te tillen. Wij leggen de focus op persoonlijk groei, zelfontplooiing en vooral jouw eigen talenten ontdekken! 

Ben jij gemotiveerd om donateurs te werven? Wil je meer weten? Of eens langskomen om te kijken of dit “werk” wellicht bij jou past? Solliciteer dan hier voor een studentenbaan in Utrecht!