fbpx
image description

Kom bij het leukste én beste salesteam van Nederland werken!

Werken aan de Herengracht in Amsterdam

 • Direct Result in Amsterdam

  Beschik jij over een flinke portie lef en een stukje Amsterdamse arrogantie? Bewijs jezelf dan eens en kom bij ons in de leukste salesfamilie van Nederland werken! Direct Result bestaat al 9 jaar en is op veel gebieden marktleider in Nederland, en natuurlijk is de vestiging in Amsterdam één van de grootste van Direct Result! Maar “een van de grootste”, daar doen we het niet voor in de hoofdstad. Wij willen dé grootste worden, en daar kunnen we jou goed bij gebruiken! Lees snel verder ↓

 • Wat ga je eigenlijk precies doen?!

  Als ambassadeur verzamel je elke dag bij ons grachtenpand aan de Herengracht samen met je collega’s en vrienden. Nadat je je teamgenoot heb ingemaakt met een potje 8-ball op de pooltafel, roept de manager iedereen bij elkaar! Na een korte teambespreking is iedereen helemaal ready to go, en spreidt iedereen zich in teams uit over Amsterdam en omgeving! Hier ga jij samen met je teamgenoot aan de slag om deur-aan-deur, op straat of op festivals en evenementen mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Wij hebben samenwerkingen met de leukste en bekendste goede doelen van Nederland, dus dit zou een eitje moeten zijn voor jou! Onder andere het Rode Kruis, de Hartstichting en Amnesty International zijn hartstikke tevreden klanten van ons! Na een succesvolle shift kom je met al je collega’s op kantoor, waar de drankjes al koud gezet zijn in onze eigen bar en de beerpongcups al klaar staan! ‘s Avonds ga je met een tevreden gevoel én een lekker salaris er weer vandoor, of met je collega’s zet je het feestje voort op het Rembrandt- of Leidseplein, beide op vijf minuutjes lopen van kantoor!

 • Wat moet je hebben om bij ons een plekje te verdienen?
  • Sterke sociale vaardigheden; Jij bent de ouwehoer van je vriendengroep!
  • Je bent niet bang voor een uitdaging en alleen het hoogst haalbare is goed genoeg voor jou!
  • Je bent minimaal 1x per week beschikbaar!
 • Wat krijg jij ervoor terug?

  Allereerste het belangrijkste: wij vinden dat je betaald moet krijgen naar hoe hard je werkt. Naast een degelijk basisloon (je gaat nooit met lege handen naar huis), betalen wij voornamelijk uit in bonussen! Oftewel, hoe meer mensen je inschrijft, des te meer je verdient! Gemiddeld verdienen onze salestoppers tussen de €80,- en €150,- per dag! Natuurlijk laten wij je ook niet aan je lot over; Binnen je eerste twaalf werkdagen krijg je maar liefst 3 verschillende salestrainingen van ons om te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen! Daarnaast hebben we talloze doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie, bepaal je zelf je werktijden en -dagen, en zoals je hierboven al hebt gelezen, maken we er elke avond na de werkdag een feestje van op kantoor! Er zijn natuurlijk nog enorm veel andere voordelen aan het werken bij Direct Result, en dat vertellen we je het liefst in een persoonlijk gesprek! Check hieronder hoe dat werkt!

 • En, durf je? ;)

  Gemiddeld gaan er zo’n 25 Amsterdamse studenten per week jou vóór, dus wacht niet te lang en laat direct even weten of je geïnteresseerd bent! Wij geven je dan een belletje om elkaar te leren kennen, dus geen enge of vervelende sollicitatieprocedures! Wij geloven in een personal touch om jou écht te leren kennen!

   Ik wil erbij horen en laat mijn gegevens achter!

Deel deze vacature!

Delen = leads pakken!

Ik heb gesolliciteerd, en nu?

01
Bellen
Eerst bellen we je eventjes om kennis te maken
02
Op gesprek
Daarna verwelkomen we je graag bij ons kantoor op de Herengracht!
03
Aangenomen!
Gefeliciteerd! Na dit gesprek ben je misschien zelfs al meteen aangenomen! Succes met je eerste weekjes werken!
04
Doorgroeien?
Bij Direct Result zijn we er trots op dat je altijd kunt doorgroeien! Dus heb jij, ondanks je nieuwe baan, nog steeds de ambitie om stappen te maken in je leven? Dat kan altijd bij ons!