image description

Kom jij ons team versterken?

Why DR?

 • Overdag, 's avonds of juist in het weekend werken? Het kan allemaal!
  Jij bepaalt je werktijden
 • Je krijgt een startsalaris + aantrekkelijke bonussen, dus hard werken loont!
  Je verdient lekker
 • Wij leggen de focus op groei! Wanneer pak jij je eerste promotie?
  Je blijft je ontwikkelen
 • Dankzij alle borrels, team-uitjes en weekendjes weg weten we zeker dat je vrienden voor het leven maakt!
  Jouw team voelt als familie
 • Met in- en externe trainers creëren we voor jou een omgeving waarin je nooit bent uitgeleerd!
  Je krijgt volop begeleiding

Ambassadeur goede doelen

 • Direct Result?

  Onze naam zegt het eigenlijk al; wij zoeken en leveren altijd direct resultaat! 9 jaar na de oprichting in 2009 (toen hadden we nog één klein kantoortje in Groningen), zijn we marktleider in Nederland, Duitsland en België met meer dan 25 grote vestigingen, en hebben we de ambitie om zo snel mogelijk uit te breiden naar Denemarken, Frankrijk en wie weet waar naartoe nog meer! Misschien maakt jou dit als Nederlandse student weinig uit, maar het straalt wel de werklust en ambitie uit die het gehele bedrijf ademt! Ook onze Nederlandse vestigingen zijn nog lang niet uitgegroeid, dus we zoeken altijd naar talentvolle versterkingen voor onze salesteams! Lees hieronder snel verder wat zou kunnen inhouden!

 • Wat moet ik eigenlijk precies doen?

  Als Ambassadeur verzamel je elke dag bij één van onze geweldige kantoren, vaak midden in het centrum van de stad, samen met je collega’s en vrienden. Nadat je je teamgenoot heb ingemaakt met een potje 8-ball op de pooltafel, roept de manager iedereen bij elkaar! Na een korte teambespreking is iedereen helemaal ready to go, en spreidt iedereen zich in teams uit over de stad en omgeving! Hier ga jij samen met je teamgenoot aan de slag om deur-aan-deur, op straat of op festivals en evenementen mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Wij hebben samenwerkingen met de leukste en bekendste goede doelen van Nederland, dus dit zou een eitje moeten zijn voor jou! Onder andere het Rode Kruis, de Hartstichting en Amnesty International zijn hartstikke tevreden klanten van ons! Na een succesvolle shift kom je met al je collega’s op kantoor, waar de drankjes al koud gezet zijn in onze eigen bar en de beerpong-cups al klaar staan! ‘s Avonds ga je met een tevreden gevoel én een lekker salaris er weer vandoor, of met je collega’s zet je het feestje voort ergens in de stamkroeg om de hoek!

 • Welke kwaliteiten zoeken wij in iemand?
  Wij zoeken mensen met een vlotte babbel; jij bent de ouwehoer van je vriendengroep! Daarnaast vinden we het enorm belangrijk dat jij niet bang bent voor een uitdaging en altijd het hoogst haalbare nastreeft! Uiteraard vind je het tof, maar vooral ook belangrijk, om met je (bij)baan bij te dragen aan een betere wereld! Het enige wat we verder vragen is dat je minimaal 17 jaar oud bent en één dag per week beschikbaar om te werken!
 • Wat krijg jij ervoor terug?

  Allereerste het belangrijkste: wij vinden dat je betaald moet krijgen naar hoe hard je werkt. Naast een degelijk basisloon (je gaat nooit met lege handen naar huis), betalen wij voornamelijk uit in bonussen! Oftewel, hoe meer mensen je inschrijft, des te meer je verdient! Gemiddeld verdienen onze salestoppers tussen de €80,- en €150,- per dag! Natuurlijk laten wij je ook niet aan je lot over; Binnen je eerste twaalf werkdagen krijg je maar liefst 3 verschillende salestrainingen van ons om te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen! Daarnaast hebben we talloze doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie, bepaal je zelf je werktijden en -dagen, en zoals je hierboven al hebt gelezen, maken we er elke avond na de werkdag een feestje van op kantoor! Er zijn natuurlijk nog enorm veel andere voordelen aan het werken bij Direct Result, en dat vertellen we je het liefst in een persoonlijk gesprek! Check hieronder hoe dat werkt!

 • Durf jij de uitdaging aan?

  Gemiddeld krijgen wij zo’n 30 tot 50 aanmeldingen per week, dus wacht niet te lang en laat direct even weten of je geïnteresseerd bent! Wij geven je dan een belletje om elkaar te leren kennen, dus geen enge of vervelende sollicitatieprocedures! Wij geloven in een personal touch om jou écht te leren kennen!

  Ik wil zeker een belletje krijgen voor meer informatie en onderdeel worden van de leukste salesfamilie van Nederland!

En wat dan als je hebt gesolliciteerd?

01
Bellen
Eerst bellen we je eventjes om kennis te maken
02
Op gesprek
Daarna verwelkomen we je graag bij ons op kantoor voor het eerste gesprek!
03
Aangenomen!
Gefeliciteerd! Na dit gesprek ben je misschien zelfs al meteen aangenomen! Succes met je eerste weekjes werken!
04
Doorgroeien?
Bij Direct Result zijn we er trots op dat je altijd kunt doorgroeien! Dus heb jij, ondanks je nieuwe baan, nog steeds de ambitie om stappen te maken in je leven? Dat kan altijd bij ons!