fbpx
image description

Young professionals

Home Young professionals

Direct your life

 • Het team waarin je terecht komt is een netwerk vol vrienden en er hangt een leuke sfeer!
  DIRECT YOUR NETWORK
 • Overdag, ‘s avonds of juist in het weekend werken? Het kan allemaal!
  DIRECT YOUR TIME
 • Deze bijbaan levert hoge verdiensten op en de harde werkers maken kans op bonussen!
  DIRECT YOUR MONEY
 • Dit is een omgeving waarin je nooit bent uitgeleerd en waar je je talenten kan ontdekken!
  DIRECT YOUR TALENTS
 • Wij leggen de focus op zelfontwikkeling en mindset. Hier word je de beste versie van jezelf!
  DIRECT YOUR GROWTH
 • Hier bij ons heb je de mogelijkheid om jouw ambities waar te maken!
  DIRECT YOUR AMBITION
 • Er is hier een oneindigheid aan doorgroeimogelijk- heden en carrièrekansen!
  DIRECT YOUR CAREER

 

kickstart van je carrière!

Direct Result laat al 12 jaar de kracht van jonge mensen zien. Inmiddels zijn we marktleider op het gebied van streetmarketing, door-to-door sales en festivalwerving. En ook in binnen- én buitenland groeit het bedrijf razendsnel. Daarom zoeken we nog meer gemotiveerde werknemers, misschien ben jij wel de persoon waar wij naar op zoek zijn? 

Ben jij gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden en jouw carrière ijzersterk te starten? Wil jij de wereld een stukje beter maken door te werken voor goede doelen? Bij Direct Result kan dat! En daar krijg je een hoop voor terug: hoge verdiensten, een netwerk vol vrienden en flexibele werktijden. Maar misschien wel het belangrijkste: persoonlijke ontwikkeling en carrièrekansen om je ambities waar te maken. Hier staat jouw ontwikkeling centraal!

DIRECT SOLLICITEREN

Direct your career

Binnen Direct Result zijn er heel wat carrièremogelijkheden voor young professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn er ook talloze doorgroeimogelijkheden om jouw ambities hier waar te maken. Kortom, wij coachen en trainen onze community om de beste versie van zichzelf te worden! Ontdek hieronder wat Direct Result te bieden heeft voor jou!

Account Manager

De functie van Account Manager brengt heel wat verantwoordelijkheden met zich mee. Binnen deze functie ben je onder andere eindverantwoordelijke voor het accountmanagement, de schakel tussen DR en de opdrachtgever en werk je mee aan verschillende campagnes. Een portie motivatie, een dosis cijfermatig inzicht en innovatief denken zijn een must voor de Account Manager die wij zoeken!

Branch Manager

Een andere functie binnen DR is die van Branch Manager. Als Branch Manager ben je eindverantwoordelijk over de vestiging en stuur je het managementteam aan. Het takenpakket bestaat uit het helpen inrichten van de bedrijfsprocessen, werken met targets, een eigen team opbouwen en de bedrijfsprocessen van de vestiging aansturen. Een sfeer kunnen creëren in een hecht team, waardoor mensen die extra stap willen én durven zetten voor jou, dat is de Branch Manager die wij zoeken binnen Direct Result!

Sales Manager

Daarnaast is er ook nog de functie van Sales Manager en daarin ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten en de begeleiding en training van de ambassadeurs, talents en captains. De Sales Manager binnen DR creëert energie en coacht anderen zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen. De passie en kennis voor sales zijn een must om dit over te brengen bij anderen. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan ben jij misschien wel de Sales Manager die wij zoeken!

Wil je meer weten over onze openstaande vacatures voor young professionals, lees dan hier verder!

 

Hoi, mijn naam is Michelle

Jouw ontwikkeling staat centraal, haal het beste uit jezelf bij Direct Result. Klik hier om te solliciteren!