fbpx

Meet the City: Zwolle!

Home Meet The City: Zwolle!

Nog op zoek naar een studentenbaan in Zwolle? Ben jij ambitieus, gezellig en op zoek naar een baan die mega goed verdient? Dan ben je bij Direct Result Zwolle aan het juiste adres!

Wat doet Direct Result nu precies? Direct Result is een van de grootste face-to-face marketingbureaus in Europa! Dit betekent dat wij donateurs werven voor goede doelen.

Bij Direct Result Zwolle kan je het beste uit jezelf halen en je persoonlijke ontwikkeling enorm versterken! Vandaar dat onze vestiging de ideale plek is om door te groeien en om meer van jezelf te maken. Bovendien is er altijd een gezellige sfeer op de werkvloer met veel jonge mensen tussen de 16 en 25 jaar. Door zo’n dag samen op pad te gaan, leer je elkaar ook echt kennen en dit resulteert in vriendschappen voor het leven! 

Eén van de voordelen van bij ons te werken is de flexibiliteit. Je hebt namelijk de vrijheid om je eigen werkschema zelf in te plannen. Ten tweede bepaal je zelf precies wat je allemaal kan verdienen. Dit alles is mogelijk door jouw inzet! Hoe hoger jouw inzet, hoe hoger je loon. Het is dus niet alleen erg leuk en gezellig werken, het is ook een super goede bijverdienste. Ten derde zet je je nog eens in voor de goede doelen, door jouw inzet kunnen zij nog meer hulp bieden aan de wereld. Kortom, alleen maar voordelen aan deze job!

Waarom zou je dan voor Zwolle kiezen? Onze vestiging organiseert immers de leukste acties, salesgames en uitjes en winnen degenen met de hoogste scores een leuke prijs. Ook zijn we bij Direct Result Zwolle één grote familie, waar er een plek is voor iedereen en we garant staan voor een veilige en superleuke werksfeer.

Wil je meer weten of langskomen om een kijkje te nemen in dit werk? Solliciteer hier voor een studentenbaan in Zwolle!